POZIV NA VINCEKOV POHOD IPA PRIJATELJA I ČLANOVA 2018

  Nastavljajući sa tradicijom Regionalni klub IPA Međimurje, organizira zabavno-rekreativnu manifestaciju „Vincekov pohod IPA prijatelja i članova“, koja će se održati u međimurskim bregima,  dana 20. siječnja 2018. godine s početkom u 09,30 sati. Pohod će se odvijati od mjesta Macinec do IPA vinske kuće Kerman te do cilja, IPA vinske kuće Tomšić!

   Mnogobrojni članovi i prijatelji IPA-e, uvjerili su se da domaćini organiziraju događaj s zanimljivim obredima, tradicionalnom pjesmom, muzikom, plesovima, obiljem dobre kapljice i jela, zdravim hodanjem po bregima, te mnogobrojnim  lijepih trenucima u društvu prijatelja!

   Gosti trebaju doći do 09,30 (najbolje do 09,00) sati na parkirališni prostor kod Osnovne škole Macinec, gdje je planirano da svi sudionici ostave svoja vozila, jer će na početno mjesto pohoda, sa cilja biti organiziran prijevoz autobusom.

    Hodajući kroz šume preko međimurskih brežuljaka stići će se do Badlićana gdje će biti organizirana okrjepa te se produžuje do IPA vinske kuće Kerman. Dolazak se očekuje oko 12,30 sati. Domaćini iz vinske kuće i općina Nedelišće osigurat će da nitko ne gude gladan i žedan ali i zanimljiv program.

     Oko 14,00 sati članovi IPA-e krenut će dalje do IPA vinske kuće Tomšić u Železnoj Gori do koje treba pješačiti nekih sat vremena. Rečena vinska kuća je cilj pohoda te će biti omogućeno sudionicima da razmijene utiske s pohoda na after partyu koji će trajati negdje do 19,00 sati kada stiže autobus koji će prebaciti sve zainteresirane do Macinca!

      Mogu  se preporučiti štapovi za hodanje za sve koji žele dodatno potrošiti kalorije i sportska odjeća i obuća.

       Što se tiče smještajnih kapaciteta u Međimurju, nažalost zbog Europskog rukometnog prvenstva koje se igra u Varaždinu, nema slobodnih kapaciteta!

            Servo per amikeco!

PREDSJEDNIK RK MEĐIMURJE-ČAKOVEC

                 Darko Dragičević