UČLANI SE PUTEM INTERNETA!

Učlanjenje u IPA Hrvatsku Sekciju, moguće je i putem interneta. Pristupnicu možete pronaći i skinuti sa web stranice IPA Hrvatske Sekcije pod naslovom „DOKUMENTI“. Pristupnicu je potrebno skenirati zajedno sa slikom u prostoru za sliku i dostaviti je na e-mail: ipa@ipa.hr Uz pristupnicu je potrebno dostaviti i dokument koji potvrđuje Vašu pripadnost MUP-u ili umirovljeniku MUP-a. Važno je točno navesti u koji klub IPA Hrvatske Sekcije se želite učlaniti. Iskaznica će nakon izrade biti dostavljena IPA klub kojeg ste naznačili u pristupnici radi uručenja. U prigodi uručenja iskaznice sa klubom ćete riješiti svoja prava i obaveze, od članarine i svih drugih pojedinosti.
U slučaju dvojbe glede Vašeg ispunjenja statutarnih uvjeta za učlanjenje, ured za izradu iskaznica će od kluba kojem želite pristupiti, zatražiti dodatne informacije.

SERVO PER AMIKECO!

2 komentara

  1. Pozdrav. Učlanio bi se u IPA u. Ja sam Damir Habljak iz Bedekovčine. Policijski službenik od 1996. Da li je moguće da se učlanom preko interneta. Na primjer da vam pošaljem ti fotografiju službene iskaznice pa da nje skinete sliku a članarinu platim uplatnicom ili preko internet bankarstva. Od. 1.1.2022 sam u mirovini.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.