MEDICINARI PORAZILI IPA PRIMORSKO GORANSKU!

Povodom obilježavanja 17- obljetnice utemeljenja IPA Primorsko Goranske, održan je tradicionalni velikonogometni susret između IPA Primorsko Goranska i NK Medicinar (ekipa liječnika). Športski dio održan je na nogometnom stadionu  NK Halubjan u Viškovu pod reflektorima. Medicinari su porazili ekipu IPA Primorsko Goreankske sa 3:1. Očito policajci više vole mali teren. Lijepa je ovo tradicija športskog druženja sa ekipom Medicinar koji su ove godine proslavili 40-u obljetnicu svog športskog postojanja. Bogata im je povijest, prvaci svijeta su u svojoj konkurenciji i ova jubilarna obljetnica pokazala je da su iznimno vitalni kada su pobijedili poletnu ekipu IPA Primorsko Goranske, relativno visokim rezultatom. Bogato nogometno iskustvo presudilo je u ovom susretu. Čestitke medicinarima na promicanju ove športske discipline i na nnjihovom dugovječnom postojanju i športskom duhu koji pokazuju godinama na ovim našim prijateljskim susretima.

DRUŽENJE  U  BONACI!
IPA Primorsko Goranska nakon športskog dijela, priredila je zajedničku večeru u Restoranu Bonaca U Rubešima, Kastav, kojoj su uz nogometaše nazočili, kompletno vodstvo i članovi skupštine IPA Primorsko Goranske te gosti  iz 21 delegacije IPA Trieste, predvođeni predsjednikom kluba, IPA Istra i IPA Zagreb, predvodeni predsjednicima klubova Lorisom Kozlevcem i Darkom Minkovićem.
U prigodi dodijele pehara, priznanja i zahvalnica sudionicima ovog tradicionalnog športskog susreta predsjednik IPA Hrvatske Sekcije, Miljenko Vidak uz asistenciju svojih podpredsjednika Darka Minkovića i Lorisa Kozlevca, te tajnika IPA Primorsko Goranske Ivice Žunića udijelio je odličja, plakete, zahvalnice i priznanja IPA Hrvatske sekcije najzaslužnijim članovima IPA Primorsko Goranske i NK Medicinar na doprinosu i promicanju ciljeva IPA.

IPA BAND UVESELIO ATMOSFERU!
IPA BAND Primorsko Goranske u sastavu Boris prvi, Boris drugi i ostatak ekipe, razveselio je nazočne svojim repertuarom, oni najkuražniji su prikazali plesno umijeće uz izazovne taktove banda, koji ne dozvoljavaju sjedenje u ovakvim prigodama.

Gastronomska ponuda restorana Bonaca bila je na najvišem nivou unatoč ovako zahtijevnim gostima, ipak su to profesori, doktori, policajci, nogometaši, policijski umirovljenici i …….

Zahvala i čestitke svim sudionicima!

SERVO  PER  AMIKECO!