KALENDAR AKTIVNOSTI IPA HRVATSKE SEKCIJE ZA 2019. GODINU!

Kalendar aktivnosti IPA Hrvatske Sekcije za 2019 godinu, tiskan je u 8 000 primjeraka. Njegov sadržaj je informativnog karaktera sa niz informacija o članicama IPA Hrvatske Sekcije, o  tijelima IPA , sa bezbroj kontakata unutar svjetske organizacije IPA. Primarno sadrži informacije o aktivnosti sekcije i njenih članica uz poseban naglasak na kongres IPA i razmjenu mladeži kojima će ove godine biti domaćin IPA Hrvatska Sekcija.

Kalendar dostavljen  svim članicama IPA Hrvatske Sekcije, Ministarstvu Unutarnjih Poslova u sjedištu, Policijskoj Akademiji, Policijskim postajama za poslove na granici i zračnim lukama,  tijelima IPA i pojedinim sekcijama u inozemstvu.

Distribucija kalendara je ove godine značajno izmijenjena. Cilj je pojačati interes članstva IPA iz inozemstva na manifestacijama naših klubova i to u godini održavanja kongresa i razmjene mladeži IPA u Hrvatskoj kada će glede ove dvije najznačajnije manifestacije IPA,  IPA HR biti na vrhuncu IPA javnosti.

Ukoliko Vam kalendar i ne bude dostupan,  urednik se pobrinuo da na web stranici ispod naslova IZDAVAŠTVO-kalendar, uvijek možete iznova prolistati.

„Pridruži se i sudjeluj“- dostavi kalendar svojim prijateljima u inozemstvo i pozovi da nam se pridruže na našim manifestacijama.

SERVO  PER  AMIKECO!

M.V.