POZIV NA VINCEKOV POHOD – IPA MEĐIMURJE

Vincekovo, odnosno Dan svetog Vinka, zaštitnika vinogradara, obilježava se 22. siječnja, a predstavlja početak vegetacijskog ciklusa vinove loze i početak radova u vinogradima. Tim povodom od strane TZ općine Štrigova i regionalnog kluba IPA Međimurje – Čakovec, 19. siječnja 2019.godine, organizira se  „Vincekov pohod 2019.“ po Međimurskim bregima. Manifestacija je u IPA kalendaru Sekcije Hrvatske.

Start će biti u centru mjesta Štrigova u 10,00 sati te se za sudjelovanje plaća kotizacija od 50 kuna TZ (prijave sudionika su od 09,00 do 10,00 sati). Kotizacija uključuje četiri bona za piće i jedan za jelo!

Ukupna dužina staze je oko 9 km te se prolazi vinskim krajem uz stajanje na četiri lokacije u vinskim kućama koje organiziraju doček šetača uz muziku te jelo i piće!

Na kraju je kratka dionica do kavane “Kult” gdje sve očekuje užina (čitaj par kobasica) i muzika za totalno umaranje!

IPA Međimurje organizirat će after party u vinskoj kući Tomšić u Železnoj Gori, s početkom u 17,00 sati, za sve IPA sudionike i prijatelje!

Za sve IPA učesnike koji će imati potrebe za smještajnim kapacitetom, molimo da se što ranije jave na mail kluba medjimurje@ipa.hr ili na telefon predsjednika Darka Dragičevića, 098/202-947 ili tajnika Daria Srneca, 098/516-696. 

Preporuka je da se učesnici obuku slojevito i toplo te obuju toplu obuću za hodanje. Vozila se ostavljaju u centru Štrigove gdje je start i cilj!

Pozdravljamo Vas uz pozdrav Servo per amikeco, i želju da se vidimo u što većem       broju!

 Kartu pohoda bit će uskoro objavljena na web stranicama www.strigova.info i na Fb stranicama kluba IPA Međimurje!

 

Darko Dragičević,  PREDSJEDNIK KLUBA