ZAJEDNIČKA VEČERA SUDIONIKA KONGRESA!

Zajednička večera svih sudionika kongresa bila je prigoda za opuštanjem napornih dana kongresa IPA. Također je to bila prigoda za zahvalnost svim sudionicima, domaćinu i organizatoru kongresa i svim dionicima ovog najvišeg tijela IPA.

Zajedničku večeru i program pozdravnim govorom otvorio je predjednik IPA Hrvatske Sekcije, Miljenko Vidak. Zahvalio je svim tijelima IPA, svim sudionicima kongresa i to u svoje ime, svih tijela IPA Hrvatske Sekcije i svekolikog članstva IPA Hrvatske Sekcije i svima koji su doprinijeli na organizaciji kongresa. Čestitao je svim izabranim na funkcije za naredni mandat od 4 godine i pozvao svih na potporu novom vodstvu ka prosperitetu IPA.

Pozdravni govor i mikrofon je prepustio predsjedniku Pierre Martinu Moulin-u . Pierre je pozvao novoizabrano vodstvo na pozornicu. Posebnim i biranim riječima je zahvalio IPA Hrvatskoj Sekciji na  iznimno kvalitetnoj i sadržajnoj organizaciji kongresa a potom uručio posebne nagrade IPA sekcijama za uspješnosti za proteklu godinu.

 

TRI  NAGRADE  IPA HRVATSKOJ SEKCIJI!

U podijeli nagrada IPA Hrvatska Sekcije je dobila certifikat ili glavnu nagradu IPA za promicanje strukovnog dijela policijske struke. Nagrada je to za strukovne seminare u organizaciji svojih članica sa sigurnosnim temama, dugogodišnje i u kontinuitetu sudjelovanje i organizaciju međunarodnih regionalnih konferencija te provedbu preventivno edukativnih programa koje provodi unutar Republike Hrvatske već duži niz godina.

Druga nagrada dodijeljena je IPA Hrvatskoj Sekciji za organizaciju susreta mladeži IPA „IYG 2019“.  U okviru ove manifestacije IPA Hrvatska Sekcija, organizirala je susret mladeži IPA u kojoj je u 15-o dnevnom studijskom putovanju diljem Republike Hrvatske,  51 sudionik iz 26 zemalja svijeta boraveći u Hrvatskoj, upoznao policijske resurse i kadrovske potencijale hrvatske policije, policijske akademije i kulturno povijesne i prirodne ljepote Republike Hrvatske.

Treća nagrada je satisfakcija za urednika, glavnog tajnika IPA Hrvatske Sekcije i sve druge koji sudjeluju i daju doprinos informiranju javnosti i članstva IPA putem web stranice IPA Hrvatske sekcije. Za proteklu godinu već drugi put zaredom od najvišeg tijela IPA, ocjenjena je zlatnom /GOLD/.

Čestitke svima koji su doprinijeli ovim za IPA Hrvatsku Sekciju vrijednim nagradama.

PRIZNANJA ORGANIZACIJSKOM ODBORU  KONGRESA!

 Predsjednik Pierre Martin Moulin u pratnji novoizabranog vodstva IPA pozvao je na pozornicu, poimenično 7 članova organizacijskog odbora kongresa u Dubrovniku i uručio im priznanja za kako je rekao izniman trud i uspjeh najboljeg kongresa u povijesti IPA do sada.

Predsjednik IPA Hrvatske Sekcije je zahvalio na priznanjima i spomenuo tim koji je u pozadini djelovao i pripremio i realizirao aktivnosti kongresa kojima će IPA Hrvatska Sekcija na prigodan način zahvaliti.

POSEBNA NAGRADA ZA NOVOIZABRANO VODSTVO IPA!

Predsjednik IPA Hrvatske Sekcije, Miljenko Vidak za novoizabrano vodstvo IPA priredio je i uručio posebnu nagradu. Najmodernija kaciga sa logotipom kongresa IPA proizvedena u tvornici najkvalitetnijih kaciga, policijske i vojne opreme u Međimurju „Šestan-Busch“. Novo vodstvo IPA uz domaćina predsjednika IPA Hrvatske Sekcije ispred 67 izaslanstava IPA Sekcija pozirali su sa ovim bitnim „modnim detaljem“ modernih sigurnosnih snaga. Nakon fotografiranja i predstavljanja ovih modernih kaciga, pojavili su se mnogi sa željom da bi je htjeli imati. Svoj primjerak predsjednik Vidak je uručio grčkoj delegaciji koja je bila prva u zamolbi, no svi ostali su se morali pomiriti na zamolbi da im kaciga bude dostavljena naknadno.

 

S.S.