SUSRET IPA MLADEŽI U UJEDINJENOM KRALJEVSTVU!

IPA Hrvatska Sekcija na susret mladeži IPA (IPA IYG  2018) uputila je 4 djevojke,16-godišnjakinje. Sudionice ovog međunarodnog okupljenja IPA mladeži su djeca naših članova IPA iz klubova, IPA Dubrovnik, Hrvatsko Zagorje, Sisačko Moslavačka i Šibensko Kninske. Njihov odlazak na ovu manifestaciju je u ponedjeljak, 06.08.2018. godine iz zračnih luka Split i Zagreb.

Za 15-dnevnog boravka u Ujedinjenom Kraljevstvu naše djevojke u društvu još 45 sudionika ove manifestacije, posjetit će policijske objekte, spomenike kulture, izletničke destinacije i mnoge zanimljivosti u Ujedinjenom Kraljevstvu. Prigoda je tijekom njihova boravka u ovoj zemlji bogatoj povijesnim i mnogim drugim znamenitostima razmijeniti iskustva sa svojim vršnjacima diljem svijeta.

Posebno je značajno da je IPA Hrvatska Sekcija domaćin ovoj manifestaciji 2019. godine, kolovoza mjeseca, kada ćemo ugostiti mladež IPA iz cijelog svijeta na 15- dnevnom druženju od Dubrovnika, Dalmacije, Rijeke, Istre, Like i Zagreba.

IPA Hrvatska Sekcija je jedina sekcija koja je uputila 4 svoje sudionice na ovu manifestaciju. Osigurana im je potpuna financijska potpora za njihov boravak i putne troškove te 6 vrsta suvenira u 160 primjeraka,  kako bi mogli razmijeniti sa ostalim sudionicima. Njihovi roditelji i IPA klubovi čiji su članovi dali su svoju dodatnu potporu kako bi njihov boravak na ovoj manifestaciji bio potpun.

Poželimo našim djevojkama ugodno druženje sa svojim vršnjacima u Ujedinjenom Kraljevstvu, sretan put i povratak, uz zahvalnost njima i roditeljima koji su poklonili 15 dana svojoj organizaciji, IPA Hrvatskoj Sekciji i pridonijeli širenju prijateljstva među policajcima svijeta.

SERVO  PER  AMIKECO!

M.V.