PRIJATELJSKI SUSRETI NA KVARNERU!

Tijekom ljeta na područje Kvarnera i Hrvatskog Primorja boravili su mnogobrojni članovi IPA iz inozemstva. Nekolicina njih javili su se IPA Primorsko Goranskoj poradi lakšeg snalaženja smještaja i preporuka posjeti turističkih odredišta, kulturnih spomenika i drugih zanimljivosti na ovom području.

Aktivisti kluba uz predsjednika Miljenka Vidak i najčešće korištenog turističkog vodiča kluba Karla Silvija Stepančića, operativce, Eduarda, Tina, Jaru, Lazu, Zrna, Marinu, Marjanu, Ivicu, Dražena, Daću, Vuka i drugih učinili su sve da bi njihov boravak bio ugodniji ali i  pamćen po nekoliko zajedničkih druženja u Opatiji, Krku, Kastvu, Crikvenici, Kostreni i drugdje.

Naši gosti iz Poljske, Grčke, Srbije, Slovenije, Austrije, Njemačke, Italije i  Slovačke kao i pojedinci gotovo iz svih klubova IPA Hrvatske Sekcije uvjerili su se i u našem primjeru da je  prijateljstvo unutar IPA doista dragocjeno. Nažalost mnogi koji su se najavili, nisu došli poradi mjera i preporuka  svojih zemalja glede KOVID19.

M.V.