IZRADA ČLANSKIH ISKAZNICA ZA 2021. GODINU!

IPA Hrvatska Sekcija, zaprimila je logotip od svjetske organizacije IPA koji sadrži dimenzije i izgled članska iskaznice IPA za 2021-u godinu. Upravni odbor IPA Hrvatske Sekcije je izvršio tehničke pripreme kao i prethodnih godina  za pravodobnu izradu i distribuciju iskaznica prema svojim članicama.

Kod dobavljača je naručena izrada 11 000 iskaznica koje će prema dostavi klubova biti individualizirane prema dostavljenim podacima članica IPA Hrvatske Sekcije. Članice IPA Hrvatske Sekcije do 01.10.2020. godine dostavit će pripravljene materijale prema uputi koja sadrže tehničke detalje za izradu iskaznica za 2021. godinu isključivo /GDPR/ na e-mail adresu, ipa@ipa.hr.

U prvom kontigentu izrađenih iskaznica očekuje se oko 7.500 iskaznica koje će biti distribuirane početkom prosinca 2020. godine. Preostali dio od oko 2.000 iskaznica odnosi se prema tradiciji na neažurne članice koje kasne sa dostavom materijala za izradu iskaznica ali i na one članice koje nisu izvršile svoje financijske obaveze iz ove tekuće i prethodnih godina.

Pozivamo odgovorne u članicama IPA Hrvatske Sekcije da do određenog nadnevka dostave narudžbenice iskaznica kako bi članstvo IPA Hrvatske Sekcije ostvarilo elementarno pravo da na vrijeme prije NOVE GODINE 2021. godine dobije svoju člansku iskaznicu.

SERVO PER AMIKECO!

M.V.