POZIV NA 5. MEMORIJAL ADRIJANO LEGOVIĆ

Regionalni klub IPA Istra u godišnjem programu rada za 2021 planira organizirati ribolovno natjecanje pod nazivom “5. Memorijal Adrijano Legović” u spomen na preminulog policijskog službenika PU Istarske i člana kluba IPA Istra.

Obzirom na pandemiju Korona virusa ove godine, te trenutnom situacijom sa mjerama donešenim od Nacionalnog stožera civilne zaštite na suzbijanju širenja istog , planira se natjecanje u ribolovu uz poštivanje svih mjera. Termin održavanja natjecanja je 02.10.2021 godine na barama Cerovlje pored Pazina ( kao i u prethodnim natjecanjima ), a za natjecatelje je osiguran jedan obrok i piće. Kotizacija iznosi 150,00 kn po ekipi, natjecanje je ekipnog karaktera (3 člana), slijedi raspis sa programom natjecanja. Zainteresirane članove molimo da prijave dolazak svojih ekipa na mail adresu info@ipa-istra.hr najkasnije do 20.09.2021 Kako bismo pravovremeno mogli provesti cijelu organizaciju sukladno smjernicama.
U slučaju da ne bude zainteresiranih ili epidemiološka situacija ne bude dozvoljavala održavanje natjecanja isto će biti otkazano a svi prijavljeni biti će upoznati putem web stranice ipa-istra.hr, te društvenim mrežama. 

I.D.