ODRŽANO RIBOLOVNO NATJECANJE „MEĐIMURJEOPEN 2018“

Na ribnjaku počasnog člana Damira Kiriča u Črečanu, dana 1. rujna 2018. godine, od jutra se održavalo IPA natjecanje “Međimurje open 2018” u sportskom ribolovu članova. Ukupno 27 ekipa stiglo je iz Karlovca, Bjelovara, Zagreba, Varaždina, Celja, Ljubljane, Maribora, Szombatelya…
Nakon četverosatnih borbi s ribama na sportskim terenima Kerman u Nedelišću, organizirano je druženje na kojem su proglašeni ovogodišnji najbolji IPA ribiči.
Prvo mjesto osvojili su Turk Dragan i Rozman Vlado, ekipa IPA Štajerska II (24,06), drugo mjesto Seneković Drago i Lorenčić Milan, ekipa IPA Račka III (20,15 kg) i treće mjesto Jovanović Aleksandar i Lorber David, ekipa IPA Ljubljana (15,40 kg). Najveću ribu, šarana težine 7,61, ulovio je Brundić Mario iz IPA Zagreb IV. Sudionike je ispred Sekcije Hrvatske pozdravio Željko Magdić.
Organizaciju natjecanja pomogla je IPA Sekcija Hrvatska, općina Nedelišće, poduzeće Promming iz Čakovca i trgovina Interland iz Varaždin. Ispred kluba zahvala IPA kuharu Lucijanu Bediću i svim članovima koji su pomogli u organizaciji, osobito tajniku Dariu Srnecu.

D.D.