NASTAVAK AKTIVNOSTI IPA HRVATSKE SEKCIJE!

Poboljšanjem epidemiološke situacije ostvareni su ograničeni uvjeti za nastavak aktivnosti članica IPA Hrvatske Sekcije. Pojedini klubovi već su uputili pozivnice na športske manifestacije poput IPA Splitsko Dalmatinske na kuglački turnir u Trilju. IPA Primorsko Goranska je održala odgođenu izbornu skupštinu kluba uz prigodan mogući društveni program.

Upravni odbor sekcije, pripravlja odgođenu sjednicu upravnog odbora koji prethodi sazivanju skupštine sekcije zakazanu za 26.04.2020. godine a potom odgođenu poradi KOVID19. Sjednica upravnog odbora sekcije održat će se početkom srpnja a potom i skupština sekcije u prvom mogućem terminu.

Redovne aktivnosti upravnog odbora sekcije i svih tijela redovno su funkcionirali na tzv. „rad od kuće“. Tako nije bilo zastoja za izradu iskaznica, ažuriranje web stranice, izradu i tiskanje IPA Revije, kontakti i redovne prepiske IEB, IAC i drugim tijelima IPA, glede međunarodne suradnje.

Preventivno edukativni programi IPA Hrvatske Sekcije nakon gotovo tromjesečne stanke, nastavljen je i u tijeku je provedba projekata na području Zagreba, Splitsko Dalmatinske, Istarske, Primorsko Goranske županije i drugim područjima uključivo završetak projekata započetih krajem 2019. godine.

Planirane manifestacije tijela i članica IPA Hrvatske Sekcije prema godišnjem kalendaru, poremećene su i termini su novi u okviru mogućnosti, zato je potrebno pratiti web stranice sekcije i klubova priključiti se i sudjelovati u okviru mogućnosti kao i na manifestacijama u inozemstvu.

Sve aktivnosti obavljaju se u okvirima preporuka i uputa vlasti Republike Hrvatske, a mi pozivamo na izreku „ostanite odgovorni“.

M.V.