IPA LIČKO-SENJSKA NA MEĐUNARODNIM SPORTSKIM IGRAMA U SARAJEVU

IPA Ličko-senjske županije  je na poziv IPA Sarajevo prisustvovala međunarodnim sportskim IPA susretima u Sarajevu. Krenuvši u četvrtak 18.8. u kasnim popodnevnim satima, svratili smo pozdraviti kolege IPA Bihać, te smo tom prigodom izmijenili srdačne pozdrave i poklone. 

U petak jutro, IPA Sarajevo je pristigle goste odvela na rafting na Neretvi u trajanju od 4 sata. Bilo je to lijepo i uzbudljivo druženje u čamcima kojima smo se spuštali niz malobrojne ali opasne brzace rijeke Neretve.  Rafting je sretno završio, s uzbudljivim doživljajima i osobnim pričama mokrih i uzbuđenih sudionika.

Na večer smo išli u obilazak grada Sarajeva. Bila je završna večer Sarajevskog film festivala, te je u gradu vladalo neopisivo veselje, gužva, i bilo je puno raje uz glasnu muziku na svakom ćošku.

Za subotu je predviđeno sportsko natjecanje. Službeno su  otvoreni IPA susreti Sarajevo na sportskom centar Safet Zajko. Sve okupljene ekipe pozdravio je predsjednik IPA Kluba Sarajevo Muamer Klim, a zatim ministar sporta i kulture Samir Avdić ( bivši proslavljeni košarkaš) i zaželio svima dobrodošlicu. Na igrama su sudjelovali natjecatelji iz 10 zemalja, a najdalji put je imao kolega iz Katra. Sportska su se natjecanja održala u više sportova, na različitim lokacijama ali na terenima gdje su se nekad održavale ZOI Sarajevo ’84. Natjecatelji su bili mnogobrojni, zastupljeni svi sportovi, ekipe su bile  vrlo uigrane s ambicijama za osvojiti prvo mjesto, ali isto tako na razini ferplay igre i prijateljski raspoloženi.

IPA Ličko-senjska je osvojila pehar za 3.mjesto za žene. 

T.B.B.