„IPA CUP TRAP“ USPJEŠAN

 

Proteklog vikenda, u subotu 13.travnja, na streljani streljačkog kluba Gusar kraj Novigrada, od strane regionalnog kluba IPA Istra,  organizirano je prvo Međunarodno natjecanje u streljaštvu pod nazivom „IPA CUP TRAP“. Iako je ovo natjecanje novina u IPA, odaziv domaćih i međunarodnih klubova bio je iznad očekivanog. Najuspješniji su bili strijelci RK IPA Međimurje koji su odnijeli prvo i treće mjesto ekipno, dok su drugo mjesto osvojili članovi IPA Varaždin. U pojedinačnoj konkurenciji prva tri mjesta osvojili su međimurski strijelci ( Srnec, Varga, Bistrović).

Ispred regionalnog kluba IPA Istra nazočnima se obratio predsjednik kluba, a ujedno i  potpredsjednik Sekcije, g. Loris Kozlevac, koji se zahvalio svima koji su doprinijeli da se ovaj turnir organizira i bude uspješan. Posebno se zahvalio počasnom članu IPA Giovanniu Cernogorazu,  gradonačelniku grada Novigrada Anto Milošu, zapovjedniku Zapovjedništva specijalne policije MUP Alenu Klabotu, načelniku PU istarske Boži Kirinu, načelniku PU međimurske Ivanu Sokaču, predsjedniku IPA Hrvatske Sekcije Miljenku Vidaku, te svim IPA klubovima koji su sudjelovali na turniru, na datoj pomoći i potpori.  

 

 

 

 

Samoj manifestaciji svojom nazočnošću doprinos je dao i predsjednik IPA Hrvatske sekcije g. Miljenko Vidak, koji je pozdravio sve učesnike, prenio pozdravne riječi predsjednika međunarodne IPA-e g. Pierre-Martina Moulina, te se svima zahvalio na promicanju ciljeva IPA.

Na kraju natjecanja svim uspješnima dodijeljena su zaslužena priznanja i odličja IPA-e.

Više o samom turniru kao i galeriju fotografija možete pogledati na stranicama IPA ISTRA

Ž.T.