LIČANI I KARLOVČANKE NAJBOLJI/E IPA KUGLAČI/CE

U subotu 6.travnja 2019. na kuglani „Azelija“ u Ozlju RK IPA Karlovac bio je domaćin međunarodnom turniru u kuglanju, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Na turniru je sudjelovalo sedam muških i tri ženske ekipe iz šest RK IPA Hrvtaske sekcije i to domaćina IPA Karlovac, IPA Splitsko-dalmatinska, IPA Osiječko-baranjska, IPA Brodsko-posavska, IPA Vukovarsko-srijemska i  IPA Ličko senjska. Turnir se igrao po propozicijama HKS-a, te je protekao u sportskom nadmetanju.

Najbolja muška ekipa bila je IPA Ličko-senjska, dok je najbolja ženska ekipa IPA Karlovac. Pojedinačno, najbolji  rezultat turnira postigao je Željko Odorčić (IPA Ličko-senjska) u muškoj, a Ivanka Rebrović (IPA Karlovac) u  ženskoj konkurenciji.

 

 

 

 

Po završetku turnira organiziran je obilazak Ozlja i njegovih ljepota. Kod spomenika poginulim Hrvatskim braniteljima odana je počast svim poginulim Hrvatskim braniteljima kao i policijskom službeniku PU Karlovačke koji je svoj mladi život položio u Topuskom. Nakon prekrasno provedenog dana uslijedilo je ugodno druženje. Servo per amikeco!

I.G.