ČLANOVI IPA HAPKIDO KLUBA NA TRODNEVNOM SEMINARU U NOVOM SADU

Hapkido klub „IPA Hrvatska“ dana 20., 21. i 22. listopada 2023. godine sudjelovao je na Međunarodnom trening-seminaru u Novom Sadu, gdje su se okupili veliki ljubitelji borilačkih vještina te se sa kolegama, policijskim službenicima iz Srbije kao i članovima IPA-e ugodno družili i razmijenili iskustva iz borilačkih vještina. Gospodin Milan Pejović, član IPA-e Novi Sad, a ujedno i profesor na Policijskoj akademiji u Kamenici, kao domaćin pozvao je naš klub kojom prilikom su naši članovi prezentirali i prikazali tehnike samoobrane te promovirali policijsku službu, a ujedno i IPA Hrvatsku sekciju.

 Prvi dan trening-seminara prikazani  su razni zahvati za privođenje, tehnike goloruke borbe, dok je drugi dan seminara bio predviđen za razna oružja i oruđa kao što je palica, štap, boken-drveni mač i druga priručna sredstva.

 U divnoj atmosferi i ugodnom ambijentu druženje je nastavljeno na večeri koju je pripremio domaćin.  U povratku svi članovi posjetili su grad Vukovar, te tom prigodom kod Spomen-križa odali na primjeran način počast svim našim stradalim i preminulim kolegama.

Zahvala ide IPA Hrvatskoj sekciji koja je pomogla u logistici, a svim članovima Hapkido kluba pohvala na odličnoj promociji IPA-e. SERVO PER AMIKECO!

D.B.