OBAVIJEST O ODGODI TURNIRA 7. MEMORIJAL “MATKO MARŠIĆ”

Poštovani, sukladno preporukama Nacionalnog stožera oko organizacije javnih okupljanja vezano za stanje sa corona virusom, navedeni turnir u streljaštvu je odgođen, a o evuntualnom novom terminu biti ćete obavješteni. Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Policijska akademija u organizaciji Sekcije streljaštva održava tradicionalno natjecanje u streljaštvu pod nazivom Memorijal “Matko Maršić”.

Natjecanje osim iskazivanja počasti i održavanja uspomene i sjećanja na prerano preminulog kolegu, ima i edukativan karakter, te ga vidimo kao priliku za prenošenje znanja i vještina na što širi krug policijskih, vojnih, pravosudnih i carinskih djelatnika te članova raznih udruga, saveza i klubova koji se u svom radu i djelovanju služe i koriste vatrenim oružjem  stoji u pozivu koji je upućen svim IPA članovima i regionalnim klubovima.

Također, natjecanje ima i humanitarni karakter jer će sav prihod od kotizacija biti uplaćen za rad Zaklade policijske solidarnosti.

Natjecanje će se održati na strelištu Vrbovec u nedjelju 22. ožujka 2020. godine u vremenu od 08,00 do 17,00 sati.

Natjecanje je međunarodnog i međuresornog karaktera, te će na istom osim predstavnika hrvatske policije i vojske, nastupiti i predstavnici policijskih škola Poljske, Litve, Mađarske i drugih susjednih zemalja.

Točne propozicije, poziv i sve pojedinosti oko provedbe, realizacije natjecanja te registracije možete pronaći na službenoj web stranici natjecanja – www.memorijalmm.com.