OBAVIJEST ČLANSTVU IPA ZAGREB I IPA VIROVITICA

Poštovana gospodo, dragi prijatelji!

Upravni odbor IPA Hrvatske Sekcije na temelju članka 16. stavak 3 Statuta IPA Hrvatske Sekcije za članstvo IPA Zagreb i IPA Virovitica naručio je izradu članskih iskaznica za 2021. godinu obzirom je narudžba izostala od strane ova dva kluba, a rok je bio 01.10. 2020. godine.

Očekuje se da će iskaznice biti izrađene u prvoj polovini veljače i njihova distribucija članstvu će biti organizirana pojedinačnom dostavom putem pošte. Pošiljka će sadržavati, člansku iskaznicu IPA Hrvatske Sekcije, naljepnicu za vozilo i uplatnicu za članarinu na iznos od 150,00 kuna na račun IPA Hrvatske Sekcije.

Članovi oba kluba koji budu željeli svoju iskaznicu za 2021. godinu, mogu dostaviti svoje podatke (ime i prezime, adresu prebivališta i broj pošte) zamjenici glavnog tajnika Vesni Žnidarić-Bolarić na e-mail: vesna143@gmail.com .

Kad ova dva kluba uspostave sustav distribucije iskaznica na uredovan način, iskaznice će im biti dostavljene na distribuciju, a ova obavijest će biti ažurirana u tom smislu.

Napomena: Članovi koji su već uplatili članarinu svojim klubovima, iz pošiljke će eliminirati uplatnicu i povratno na naznačeni e-mail dostaviti obavijest bez posebnih potvrda o uplati.

Za sve eventualne nejasnoće na raspolaganju su Vam članovi upravnog odbora sekcije, prvenstveno predsjednik sekcije i glavni tajnik.

 

SERVO PER AMIKECO!

Predsjednik: Miljenko Vidak