IPA ŠIBENIK TREĆI NA TURNIRU U LIVNU

17.09.2022 godine u Livnu ( BIH ) naš malonogometni tim sudjelovao je u 5. Međunarodnom malonogometnom turniru u organizaciji IPA Hercegbosanske županije ( Sekcija BIH ).
Na izvlačenju skupina dopala su nas dva jaka protivnika IPA Sarajevo i MNK Hrvace uz naravno i domaćina IPA HBŽ.

Grupni dio natjecanja prolazimo kao druga ekipa a na polufinalnom ogledu gubimo utakmicu od MNK Seljak iz Livna ( koji će biti pobjednici turnira ). Ipak u utakmici za treće mjesto pobjeđujemo MNK Hrvace te tako naša ekipa osvaja 3 mjesto na turniru.
Na svečanoj večeri organiziranoj za sve sudionike turnira kao i goste Kluba uručeni su pehari za prva 3 mjesta te zahvalnice za sudjelovanjem na turniru te pojedinačno po kategorijama ( strijelac, vratar…).

Isto tako našem IPA Klubu je povodom 15 godina postojanja i djelovanja IPA HBŽ uručena posebna zahvalnica budući su prvi koraci IPA-e i BIH ostvareni upravo suradnjom naših članova sa kolegama iz BIH te smo kao Klub sudjelovali u formiranju prvog IPA Kluba u BIH i to upravo IPA HBŽ.

Još jednom se zahvaljujemo domaćinima na čelu sa predsjednikom Tinom Krivić na pozivu i izvrsnoj organizaciji turnira te se veselimo nastavku suradnje naših dvaju Klubova.

Moramo napomenuti da je i ovaj turnir humanitarnog karaktera te sva kotizacija je namijenjena pomoći policijskim službenicima stradalim u službi te obiteljima policijskih službenika.

D.R.