IPA BRODSKO POSAVSKA ORGANIZIRALA LOV RIBE UDICOM NA PLOVAK

Regionalni klub IPA brodsko-posavska dana 09. listopada 2021. godine. uspješno je organizirala II. Lov ribe udicom na plovak. Uzimajući u obzir sve nevolje prouzrokovane pojavom COVID-19, uz iznimnu upornost naših ribiča iz Stare Gradiške uspješno smo položili još jedan organizacijski test. Pored kuglanja i lova, lov ribe udicom na plovak postao je tradicionalno druženje članova IPA iz Hrvatske, ali nadamo se već od 2022. godine i dolasku ekipa IPA klubova iz susjednih nam država.

Ekipe su pred sobom imale vrlo zahtjevan zadatak, pa pored borbe s tvrdoglavom ribom, imali su i vrlo loše vremenske uvjete, ali ništa ih nije moglo omesti  da upravo njihova mreža-čuvarica bude najpunija.

Pored domaćina IPA brodsko-posavske i ŠRD „Šaran“ iz Stare Gradiške, druženju se pridružila i 2. ekipe IPA Zagreba, IPA Karlovca i IPA Bjelovar.

Samo natjecanje održano je u mjestu Gornji Varoš na rukavcu Struga „Starča“, u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Najbolje su se snašli gosti iz IPA Bjelovar, domaćini iz ŠRC „Šaran“, ali ni gosti iz Karlovca i Zagreba nisu bili daleko od pobjede, a konačni redoslijed ekipa koji se mjerio količinom ulovljene ribe je slijedeći:

  1. IPA Bjelovar
  2. ŠARAN Stara Gradiška
  3. IPA Karlovac

U pojedinačno konkurenciji najuspješniji su bili naši dragi gosti i to:

  1. Darko Sedlar IPA Bjelovar
  2. Željko Magdić IPA Karlovac
  3. Željko Kanjski IPA Bjelovar

Nadamo se da su se svi sudionici lova lijepo i ugodno osjećali, a mi kao domaćini možemo reći da nam je bilo zadovoljstvo ugostiti sve ljubitelje lova ribe udicom na plovak, a da se već 2022. godine nadamo još uspješnijoj manifestaciji nadasve lijepom druženju. Zahvaljujemo se svim ekipama na dolasku i veselimo se ponovnom susretu……SERVO PER AMIKECO

M.B.