IPA BRODSKO POSAVSKA NA KUGLAČKOM TURNIRU U BANJA LUCI

    Regionalni klub IPA brodsko posavska u vremenu od 03. do 05. studenog 2023. godine na poziv IPA Banja Luka učestvovala na sedmom međunarodnom kuglačkom turniru. Imajući u vidu srdačnost domaćina na kuglački turnir uputilo se šest članova. Na turnir se  redovito odazivaju članovi IPA klubova iz Bugarske, Srbije, BIH, Crne Gore, Slovenije i Hrvatske, pa smo tako i ove godine bili dio prekrasnog druženja, kako na kuglani, tako i na obilasku grada Banja Luke i svečanoj večeri.

    Vesela ekipa IPA brodsko posavske koju je Stipo Ćorluka sigurnom vožnjom provezao i upoznao sa mnogim prirodnim ljepotama Bosanske Posavine.   
    U prekrasnoj atmosferi na kuglani Sportskog centra u Banja Luci djevojke RK IPA brodsko posavske superiorno su osvojile prvo mjesto.
    U pojedinačnoj konkurenciji djevojke IPA brodsko posavske osvojile su drugo i treće mjesto, Danijela Žalac i Sanja Tomas, a veliki doprinos za uspjeh ekipe i osvajanje prvog mjesta dale su Tea Logarić i Koraljka Molnar.
    U muškoj konkurenciji vodila se žestoka borba za prvo mjesto, koje je s istim brojem čunjeva pripalo ekipi RK IPA osječko baranjske, dok je ekipa iz Livna osvojila drugo mjesto, a domaćinu je pripalo treće mjesto. Muška ekipa RK brodsko posavske nije nastupila, a u pojedinačnoj konkurenciji Mato Brekalo zauzeo je drugo mjesto.
    Čestitke organizatoru RK IPA Banja Luka na izvrsnoj organizaciji jednog prekrasnog druženja s kojeg nosimo lijepe uspomene, nova prijateljstva, a veselimo se novom okupljanju IPA prijatelja.

SERVO PER AMIKECO

M.B.