II. MEMORIJAL ADRIJANO LEGOVIĆ

Drugi Memorijal Adrijano Legović u suradnji IPA ISTRA i ŠRD Pazinčica iz Pazina uspješno je realiziran, dana 06.listopada 2018 godine, na jezerima Cerovlje.

Učešćem ribolovaca postignuti su slijedeći rezultati te sukladno njima i podijeljene nagrade za
ekipni poredak;
1. Ipa Karlovac I u sastavu Ivan Cindrić i Željko Magdić
2. Ipa Istra I u sastavu Massimo Russi i Đorđe Velenderić,
3. Ipa Zagreb I u sastavu Branko Vlasić i Mirko Vuksanović
pojedinačno:
1. Željko Magdić
2. Anđeklo Horvatić 
3. Đorđe Velenderić
Najveću ribu babušku od 837 grama ulovio je Željko Magdić, a pehar za najmanju ulovljenu ribu , sunčanicu od 3 gr osvojio je Krunoslav Međimurec. Svečano i sa zadovoljstvom uz predsjednika IPA SEKCIJE HRVATSKA gosp. Miljenka Vidak i predsjednika IPA ISTRA gosp. Lorisa Kozlevac, nagrade je podjelila i gđa. Davorka, supruga našeg Adrijana zajedno sa kćerima.
Obzirom na dosadašnje iskustvo u organizaciji ove vrste natjecanja, predloženo je i dogovoreno nastavljanje memorijala u narednim godinama, naravno uz očigledno zadovoljstvo članova-natjecatelja koji su izrazili želju da memorijal postane tradicija, a također u cijelosti prenosimo i čestitke predsjednika IPA SEKCIJE HRVATSKA gosp. Miljenka Vidaka “Koristim prigodu zahvaliti se svim aktivistima IPA Istra, svim sudionicima memorijala i obitelji Legović na  dostojanstvenoj manifestaciji,  vrhunskoj i dirljivoj atmosferi na završnoj podjeli pehara i priznanja i ukupnom druženju”.

I.D.