POZIV NA V.MEĐUNARODNI KUGLAČKI TURNIR – IPA KARLOVAC

Poštovani prijatelji!

IPA regionalni klub Karlovac poziva vas na V. međunarodni kuglački turnir koji će se održati 06. travnja 2019. godine u kuglani motela ”Pavlaković” u Ozlju, s početkom u 09,OO sati.

Turnir će biti organiziran u muškoj i ženskoj konkurenciji, a odvijat će se sukladno Pravilniku Hrvatskog kuglačkog saveza (ekipu čine 4 člana i svi rezultati se zbrajaju).

Kotizacija po članu (gosti i natjecatelji) iznosi 110,00 kuna, a u istu je uključeno: ručak (pohani bečki odrezak, prilog, salata), večera (odojak), piće (u neograničenim količinama samo za vrijeme večere – za vrijeme natjecanja piće se plaća po narudžbi).

Motel ”Pavlaković” nudi i uslugu smještaja – noćenje po cijeni od 95,00 kuna i noćenje sa doručkom po cijeni 107,00 kuna po osobi (smještajni kapacitet je 24 ležaja).

Molimo vas da prijave za navedeni turnir izvršite najkasnije do 03. travnja 2019. godine do 12,00 sati, kako bi se pravovremeno mogao izraditi raspored natjecanja.

Uplatu je moguće izvršiti direktno na račun Udruge IPA RK Karlovac, naveden u zaglavlju ili po dolasku u motel ”PavIaković”.

Za sve dodatne informacije, prijave ekipa i gostiju možete se obratiti gospodinu Ivici Kranjčecu na e-mail: ikranjcec@mup.hr ili mobilni telefon broja: 091/6060077

Moto ovog druženja je ”Bitno je učestvovati, a ne pobijediti” stoga vas još jednom pozivamo da animirate što veći broj muških i ž nskih članova na jedno zasigurno ugodno druženje.

SERVO PER AMIKECO

Željko Magdić, predsjednik Kluba