NOVA GENERACIJA SUVENIRA!

IPA Hrvatska Sekcija je dosadašnjoj kolekciji suvenira pridodala nove oblike koji su svrsishodni i korisni u svakodnevici. Torbice takozvane „RIPA torbice“ izrađene su od čvrstog materijala sa vrlo kvalitetnim znakom IPA Hrvatske Sekcije na vanjskoj strani. Torbica manja praktična je može se staviti u džep, ili veću torbicu. Unutrašnjost torbice je višekratno premošćena sa džepićima za smještaj kreditnih kartica, osobne i zdravstvene iskaznice i drugih vrsta i oblika kartica. Zatvara se patentom a prigodnim remenom oblika narukvice kojeg sadrži veća torbica može se nositi na ruci samostalno. Sa vanjske strane na pretincu ugrađen je znak IPA Hrvatske Sekcije, izrađen od posebno laganog i savitljivog materijala. Moguće je pranje torbice bez skidanja znaka.

Veća torbica istog je oblika, materijala i znaka IPA HR. Prigodna je za nošenje, značke IPA, novčanika, dokumenata, vozačka dozvola, oružani list  i drugih dokumenata istog formata. Ova torbica se nosi na remenu ili kaišu, ima remen sa zakačkama za nošenje preko ramena i remen – narukvicu za nošenje na ruci. Izvana ima pretinac za mobitel. Na pretincu je znak IPA HR od posebnog savitljivog materijala što je doista ukrašava.

Zastavica za vozilo je kvadratnog oblika za razliku od dosadašnjeg trokutastog oblika.

Uz dosadašnje suvenire i ove novog oblika i dizajna ponijet će sudionici manifestacija koje organiziraju tijela sekcije i njene članice te će koristiti za razmjenu suvenira u prigodi  gostovanja u inozemstvu.

SERVO  PER  AMIKECO!

M.V.