VLADO JOVANIĆ NOVOIZABRANI PREDSJEDNIK IPA SEKCIJE BiH

Izaslanstvo IPA Sekcije Hrvatska koju je predvodio član suda časti Ivica Margarin odazvalo se po nalogu predsjednika sekcije g. Vidaka izbornoj skupštini IPA Sekcije Bosna i Hercegovina održanoj 11.-13. svibnja 2018. godine u hotelu Holywood u Sarajevu.

Okupili su se izaslanici regionalnih klubova IPA Sekcije BiH na svojoj izbornoj skupštini kako bi izabrali novo vodstvo sekcije.

Miro Sučić dosadašnji predsjednik  radi obiteljskih obveza nije se kandidirao za treći mandat kao ni za bilo koju dužnost u sekciji.

Od dva  kandidata za novog predsjednika  pobjedu je odnio Vlado Jovanić iz reg. kluba Banja Luka.

U ime UO IPA Sekcije Hrvatska čestitke i želje za uspješan rad i razvoj IPA ideje u BiH izreklo je izaslanstvo sekcije Hrvatska na samoj skupštini kao i na večernjem druženju svih nazočnih. Također je izreklo i  zahvalu dosadašnjem predsjedniku na uloženom trudu pri organizaciji i osnivanju a kasnije i vođenju IPA sekcije BiH gospodinu Miri Sučići i njegovu UO.

Na skupštinu su se odazvali i predstavnici sekcija iz susjednih zemalja s kojima su uspostavljeni kontakti i dogovorene aktivnosti k unaprjeđenju kako sekcija tako i potrebe za  suradnjom IPA klubova na lokalnim razinama.

Servo per amikeco

 

I.M.