POZIV NA VIII. MEĐUNARODNI TURNIR U BALOTAMA – IPA SPLITSKO-DALMATINSKA

            Sukladno predviđenom Kalendaru događanja u 2019. godini ovaj RK IPA Splitsko-dalmatinska organizira Tradicionalni, VIII. Međunarodni Turnir u balotama koji je planiran za 6. rujna 2019. (petak) s početkom natjecanja od 09:00 sati, na terenima ugostiteljskog objekta Blizanci – Gaz, Trilj.

Naravno, ukoliko bude zainteresiranih organizirat ćemo turnir i u ženskoj konkurenciji (bez sudjelovanja u kotizaciji sukladno odluci UO Sekcije Hrvatska), a isti će biti organiziran po istim pravilima kao i muško natjecanje.

Ekipe se sastoje 3 + 1 pričuva, te se prijave zaprimaju na kontakt mob. već dobro poznatog organizatora do 5. 9. (četvrtak): Ivan Bilokapić 098/1606743.

Sudjelovanje u troškovima: 150 kuna po ekipi. Po običaju, nakon cjelodnevnog natjecanja i dodjele medalja, u večernjim satima planira se druženje uz roštilj u organizaciji našeg Kluba.

Na sudjelovanje su pozvani svi članovi klubova Hrvatske sekcije i djelatnici policije, prijatelji iz Sekcija sa kojima tradicionalno surađujemo i svih drugih Sekcija kojima preporučamo iskoristiti dobru priliku provesti dan u cetinskoj krajini.

Perica Orešković, predsjednik kluba