POČAST VELEBITSKIM JUNACIMA!

Na spomeniku Velebitskim Junacima u Rizvanuši, nadomak grada Gospića, podignutom u čast 26 poginulih pripadnika specijalne policije u Domovinskom ratu, 22.svibnja 2020. godine odana je počast.

Izaslanstvo IPA Hrvatske Sekcije, član upravnog odbora Ivan Bižanović i predsjednik IPA Ličko Senjske, Tomislav Butina Bukovac, položili su vijenac i zapalili svijeću na spomeniku i tako na tradicionalan način odali počast poginulim specijalcima na Velebitu.

 

 

 

 

Počast Velebitskim Junacima uz članove obitelji poginulih Hrvatskih branitelja, odali su predstavnici najviših institucija vlasti Republike Hrvatske, Predsjednika Republike Hrvatske, Hrvatskog sabora, Vlade Republike Hrvatske, Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata, lokalne uprave i samouprave Ličko Senjske Županije i drugih županija, gradova i općina, udruga proisteklih iz domovinskog rata te uzvanici i gosti iz svih institucija društvenog života.

USPDR Ajkula je organizator odavanja počasti Velebitskim junacima baš onako kako oni to i zaslužuju. Vječna im slava i hvala, počivali u miru božjem.

M.V.