OBAVIJEST ČLANSTVU IPA ZAGREB!

Poštovana gospodo, dragi prijatelji!
– Vodstvo IPA Zagreb je na uskršnji ponedjeljak 2022. godine, na skupštini upitne valjanosti, donijela odluku izmjenom statuta, kako IPA Zagreb postaje samostalan klub izvan IPA Hrvatske Sekcije.
/odluka je suprotna statutu IPA HR i svjetske organizacije IPA. /IPA HR na takvu odluku je uložila žalbu i u tijeku je rješidba po žalbi u ministarstvu uprave i pravosuđa/
– Vodstvo IPA Zagreb je krivotvorila članske iskaznice IPA sa oznakama IPA HR, za 2021. i 2022. godinu, naljepnice za automobile također i 4 vrste znački IPA koje ne sadrže logotip IPA HR niti logotip IPA Zagreb.
/kaznena prijava podnijeta je državnom odvjetništvu i nadležnim ustrojbenim jedinicama MUP-a RH, protiv svih članova upravnog odbora IPA Zagreb/
– Mnogi članovi IPA Zagreb su izvršili uplatu članarine za 2021., 2022. i sada već za 2023. godinu te za značke, a da iskaznice niti značke nisu nikad dobili.
/kaznenom prijavom protiv vodstva IPA Zagreb, obuhvaćen je i taj dio/
– Predsjednik IPA Zagreb i njegov zamjenik su isključeni iz IPA, zbog grubog kršenja statuta IPA Hrvatske Sekcije i svjetske organizacije IPA, a protiv glavne tajnice IPA Zagreb, stegovni postupak je u tijeku.

NAPOMENA: Upravni odbor IPA Hrvatska Sekcija na temelju članaka 16, stavak 3 za sve članice IPA Hrvatske Sekcije uključivo i za članstvo IPA Zagreb izradio je iskaznice za 2023. godinu kao i za dvije godine ranije.

Članovi IPA Zagreb temeljem obavijesti raznim načinima komuniciranja koji su dostavili upravnom odboru sekcije svoje adrese, upravni odbor im je članske iskaznice, naljepnice za vozilo, suvenire po želji i uplatnice dostavio na njihove kućne adrese.
Poštovana gospodo, dragi prijatelji, članovi IPA Zagreb, molimo Vas da na e-meil ipa@ipa.hr ili na bilo koje kontakt objavljen na web stranici IPA Hrvatske Sekcije, ukoliko želite svoje članske iskaznice za 2023. godine, dostavite podatke o svojoj adresi / podaci će se koristiti isključivo u okvirima IPA HR (GDPR)/ i iskaznica za 2023. godinu sa naljepnicama za vozila i željeni suveniri te uplatnica sa IBAN:-om IPA HR dostavit će Vam se na kućne adrese.
Također Vas izvješćujemo i upućujemo da se možete po svojoj želji priključiti u aktivnosti bilo koje članice IPA HR i putem aktivnosti u tom klubu ostvarite svoje prava i obaveze člana IPA HR, dok se IPA Zagreb ne revitalizira na statutarnim osnovama IPA HR.

SERVO PER AMIKECO!
M.V.