“MEĐIMURJE OPEN 2019”

Na ribnjaku „ŠRC ZALEŠĆE“ ribolovnog društva Mura, u Murskom Središću, održano je IPA ribolovno natjecanje “Međimurje open 2019”, u organizaciji kluba IPA Međimurje. Nastupilo je 17 ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske, od kojih su se slovenske ekipe pokazale kao najbolji poznavatelji pecanja na njima susjednom terenu.

Po prekrasnom vremenu u zelenoj oazi ribnjaka, pobjedu je odnijela ekipa IPA Središče na Dravi 2 (Jože Zemljič i Vlado Rozman), dok je ekipa IPA PŠD Račka 2 (D.Semekovič i M.Korenčič) osvojila drugo mjesto ispred treće plasirane ekipe IPA Štajerske 2 (M.Brumenc i D.Turk). Najveću ribu upecao je kolega Drago Semekovič (šaran 3 kg) iz mariborskog kluba IPA PŠD Račka.

Na proglašenju rezultata uručena je slika gradonačelniku Grada Mursko Središće, Draženu Srpaku, u znak zahvale na pruženoj podršci u radu kluba IPA Međimurje i rečenom natjecanju. Isti je pozdravio natjecatelje i uručio odličja.

Kao i uvijek druženje je bilo na prvom mjestu okupljanja IPA prijatelja, pa se tako nastavilo i poslije natjecanja uz nezaobilazne delicije kuhara Josipa Ljubića. Hvala svim sudionicima, organizacijskom odboru, gradu Murskom Središću i gradonačelniku Srpaku, poduzeću “Inter Land” d.o.o. iz Varaždina, vinariji Novinščak te IPA Sekciji Hrvatskoj!

D.D.